Reseportalen.se – Allt för att resan skall bli lyckad

På Reseportalen hittar man all nödvändig information om att resa, men får även tips på de hetaste resmålen runt om i världen. Målet med Reseportalen är att ge dess besökare en såväl enkel som snabb överblick istället för invecklade beskrivningar. Många liknande hemsidor förväntar sig att användaren redan har erfarenhet av att resa, men på Reseportalen har man inkluderat fakta för de som aldrig varit utomlands.

Reseportalens grundare anser att resor vidgar vyerna. Genom att resa får man möjlighet att se saker i ett nytt spännande ljus, samtidigt som man får utforska nya platser och träffa nya personer. Med denna vision i bakhuvudet samlades en grupp för att skapa en oberoende sökmotor som hjälper människor att våga upptäcka världen. Samarbetet resulterade i Reseportalen – en lättnavigerad sajt med all information man kan tänkas behöva för en lyckad resa. När man besöker Reseportalen möts man dock inte enbart av inspirerande resesökning, utan av livfulla skildringar som gjuter liv i lusten att upptäcka världen.

Tjänsten är fullständigt gratis och oberoende. Detta innebär bland annat att de bästa resultaten hamnar högst upp i listan baserat på de individuella kriterier man anger. Man samarbetar inte med någon särskild hotellkedja som kräver att deras verksamhet lyfts fram. Observeras bör att Reseportalen inte är en resebyrå och säljer därmed inte några flygbiljetter eller möjliggör hotellbokningar. Efter att man valt vilket företag man önskar boka resan av länkas man automatiskt vidare. Har man frågor som berör bokningar eller annat skall man vända sig till den aktuella hemsidan eller resebyrån.