Fly kylan, besök det tropiska Maldiverna!

Ta bort vinterkläderna och rusta upp med Hawaii skjortan i vinter! Fly från kylan och besök det varma och tropiska Maldiverna. Maldiverna har länge varit ett populärt turistmål med deras kritvita stränder, varma väder och vackra natur. Maldiverna är en ögrupp i Indiska Oceanen som har hela 1200 små korallöar, uppdelade i 26 olika ögrupper som kallas för atoller. Endast 200 av dessa öar är bebodda och 90 av dessa är hotellöar. Det finns i andra ord en hel del orörd natur i Maldiverna. När du landar så kommer du att landa i huvudstaden och sedan få en transfer med antingen en speedboat eller sjöflygplan som i sig är en väldigt häftig upplevelse!

Bor du i Maldiverna så kommer du märka att ingen strand är full. Detta beror på att alla hotell ligger på egna öar vilket gör detta till ett riktigt paradis. Vart du än väljer att vara i Maldiverna så kommer du att ha en fantastisk utsikt över havet och alla  närliggande öar. Du kan passa på att utforska ön du bor på eller så kan du välja att spendera en heldag på en öde ö. Du blir då skjutsad till en öde ö med ett parasoll och korgar med mat. Du får spendera hela dagen som du vill på ön och sedan så blir du upphämtad igen på kvällen, det är en riktigt härlig upplevelse!

Är du ett fan av dykning så är också Maldiverna någonting för dig! Hela landet består av öar och korallrev så det finns många ställen att dyka och snorkla på. Barriärrev skyddar även öarna så att et inte slår några stora vågor, det bildas istället lugna och vackra laguner. Det finns mängder med olika exotiska fiskar och liv under vattnet som du kan uppleva precis utanför din ö. Är du sugen på att dyka och se större fiskar så erbjuder alla hotell både undervisning och utrustning till dykutflykter som du kan få uppleva!